Trainingstocht Klimmen Banneux Klimmen

Afgelopen weekend werd er door een aantal leden een leuke klimtraining in het zuiden afgewerkt (; Tim, Jasper, Maartje, Sjoerd, Christian, Henry, Gijs, Tonny en Serge Zeelenberg(!) ). Wat een “ontspannen toertochtje” had moeten worden, bleek al snel uit te monden in een heuse cyclotraining.

Onderweg werd er wel op elkaar gewacht zodat de toertocht, die tevens weer de eerste serieuze training was voor cycloteamvriend en childercare cyclingvoorman Serge Zeelenberg, ook gezamenlijk werd afgesloten. GF colnago topper Maartje bleek de tempoversnellingen v/d groep bergop ook prima te overleven tot verbazing van vele andere kleppers die haar achterwiel probeerde vast te houden!

Na 40 km wist ultrabiker Henry zijn zadelpen te breken waarna een staande training van bijna 2 uur volgde om weer terug bij de startplaats te komen. De dag ervoor had Henry ook al de gehele afstand van de toertocht Luik-Bastenaken-Luik (255 km) op een mountainbike afgelegd bij wijze van training voor zijn deelname aan de Bart’s 24-challenge in mei. Zodoende liep deze geplande “hersteltraining” iets anders dan verwacht…

advertenties