Mirthe komt in actie tegen kanker

Zoals velen vast al wel weten ben ik een liefhebber van de wielersport.
Dit is een paar jaar geleden allemaal begonnen met mountainbiken. Dit begon dusdanige vormen aan te nemen, dat ik steeds vaker ging fietsen waarbij ik het fietsen in teamverband ook steeds meer leerde waarderen. Iedere zondagmorgen de bekende ATB-route in het mooie Montferland een aanvullend de deelname aan verschillende toertochten en evenementen die mijn aandacht trokken. Hierdoor werd ik steeds enthousiaster en creëerde ik steeds meer liefde voor deze sport en ontwikkelde mijzelf al snel tot een “professionele” fietser. Eind vorig jaar leerde ik Jos Kaal kennen, hij gaf diverse crosstrainingen voor RTV de Zwaluwen (Doetinchem). Deze trainingen zijn voor mij een fantastische ervaring geweest. Ik leerde de sport vanuit een andere invalshoek kennen. En zo kon het ook niet anders dan dat het idee geboren werd om ook een racefiets aan te gaan schaffen bij Eltenerfahrradprofi!

Vanuit mijn enthousiasme en gedrevenheid bracht Jos mij in contact met het Cycloteam. Deze Stichting heeft als missie Cycling for a living planet! Wat vrij vertaalt betekent dat zij de wielersport inzetten voor het behoud van onze planeet! Cycloteam.com wil haar maatschappelijke betrokkenheid graag uitdragen, zodat sportieve kwaliteiten ingezet kunnen worden voor de kwaliteit van het leven voor anderen. Bij het horen van deze missie en doelstellingen werd ik alsmaar enthousiaster. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de keuze om bij te dragen aan het team. En wat is er nou mooier om een sportieve prestatie te kunnen combineren met mijn persoonlijke inzet voor het realiseren van ondersteunen van goede doelen zoals: KWF Kankerbestrijding en het Wereld Natuur Fonds (WNF). Even een wetenswaardigheid, elk uur krijgen 11 Nederlanders de diagnose kanker gesteld. Middels een financiële bijdrage kan KWF Kankerbestrijding werken aan het realiseren van haar doelen als: bestrijding van kanker, hogere kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor de patiënten. Voor inkomsten zijn zij geheel afhankelijk van de giften en bijdragen van het Nederlandse publiek. Steun is daarom van harte welkom. Samen kunnen we er voor zorgen dat we meer grip krijgen op deze vreselijke ziekte en hierdoor minder dierbaren verliezen en de kans op deze ziekte verminderen.

534814_10151810466868066_1332539117_n[1]

Op zondag 7 april 2013 vindt in het zonnige Saint Tropez de start plaats van één van de eerste cyclosportieven van het jaar: Gran Fondo Golfe de Saint Tropez. Deze cyclosportieve over 179 km telt 2400 hoogtemeters en voert door het Massief van Maures. Op deze bijzondere dag probeer ik mijn persoonlijke doelstelling waar te maken ten gunste van het KWF. Dit houdt in dat ik minimaal 133 km op de fiets ga afleggen, uiteindelijk zal ik proberen om mijn persoonlijke record te gaan vestigen op die uitdagende 179 km. Ik hoop met deze actie zoveel als mogelijk geld in te zamelen. Zou u middels mijn inzet de stichting Cycloteam willen steunen en kunt u zich vinden in onze kernwaarden? Dan kunt u zich door middel van een donateurschap aansluiten bij Cycloteam.com Als donateur draagt u op die manier bij aan het verwezenlijken van deze doelstellingen. Steun degenen die het keihard nodig hebben! Het jaar 2013 betekent ook voor mij: kom in actie! Ik wil graag laten dat ik mijn persoonlijke passie in wil zetten ten gunsten van anderen! Mirthe Met dank aan de volgende sponsoren:

https://www.netiq.com/
http://www.eltenerfahrradprofi.nl/
http://www.kleinsman.de/

Neem contact op met Mirthe via Facebook of door onderstaand contactformulier in te vullen:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

advertenties