Gran Fondo Colnago de St. Tropez 2013

Kijk ook op onze facebook foto albums voor een mooie impressie van deze cyclotrip

Op zondag 7 april 2013 vindt in het veelal zonnige Saint Tropez de start plaats van één van de eerste cyclosportieven van 2013. Deze cyclosportieve over 179 telt 2400 hm. en voert door het Massief van Maures.
Doordat de colletjes nog niet al te lang zijn (maximale hoogte 680 meter) is deze cyclo een schitterende seizoensopener.

Voor de renners/rensters die aan het begin van het seizoen de afstand van 179 km. nog iets te veel van het goede vinden, is er de mogelijkheid om de 133 km. met toch nog 2000 hm. te voldoen. Ook is er de mogelijkheid om de 66 km. te volbrengen. Deze cyclo staat open voor personen vanaf 14 jaar, waardoor het voor de jongere renners/rensters onder ons een uitstekende kans is om kennis te maken met de bergen en de cyclodiscipline.

Vanaf aankomend jaar maakt deze cyclo bovendien onderdeel uit van de UCI world cycling tour.

Het globale programma is:
Donderdagavond 4 april om 18:30 uur vertrek vanaf Nederland (Opstapplaats Rossum/Zaltbommel)
Vrijdagmiddag 5 april vrije training na aankomst
Zaterdag 6 april vrije training/groepsrit gepland
Zondag 7 april Gran Fondo Colnago Cogolin Golfe de Saint Tropez
Zondagavond 7 april retour richting Nederland
Maandagochtend 8 april aankomst Nederland (Opstapplaats Rossum/Zaltbommel)

Het programma dat door Cycloteam.nl wordt aangeboden :
– Vervoer (retour) vanaf Rossum (Gld) naar Zuid-Frankrijk per luxe touringcar van Juijn Fietsvervoer;
– Verblijf gedurende 2 overnachtingen in luxe mobilhomes op een 4 sterren camping vlakbij de startplaats;
– Groepsontbijtbuffet en 3-gangen diner bij een restaurant gedurende het gehele verblijf in Zuid-Frankrijk incl. (fris)drank.

De kosten voor deze 4 daagse unieke fietsvakantie waarbij gezelligheid en plezier voorop zullen staan, zijn 325 euro per persoon (excl. inschrijving voor de cyclo: voorinschrijving via website van Sportcommunication €35,- of ter plaatse €38,-) *

LET OP: Naast onze Cycloteam.nl renners, donateurs en sponsors, wordt deze reis ook aangeboden aan iedere fietsliefhebber/hebster die onze kernwaarden (gezelligheid, eerlijkheid, teambelang en maatschappelijke betrokkenheid) ook hoog in het vaandel hebben staan. Deelname gebeurt op volgorde van aanmelding, waarbij geldt VOL=VOL (dit is bij ongeveer 50 personen). Een unieke kans om met Cycloteam.nl kennis te maken.

Zie hieronder het hoogteprofiel van de volledige afstand.

*) in dit bedrag is nog geen rekening gehouden met een eventuele reis-en/of annuleringsverzekering. Deze dient de deelnemer zelf af te sluiten. Cycloteam.nl treedt bij dit evenement enkel op als intermediar en zal niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor eventuele persoonlijke en/of materiële schade van de deelnemers tijdens dit verblijf. Het wordt daarom aangeraden om zelf een eventuele reisverzekering af te sluiten.

Zie de filmregistratie van afgelopen editie om een goede indruk te krijgen van de sfeer en beleving van onze vorige groepsdeelname.

Voorwaarden
Cycloteam.nl houdt zich het recht voor om de deelname te annuleren. Dit zal uiterlijk 21 dagen voor aanvang van deelname zijn. In dit geval krijg je alles terugbetaald. Alle betalingen hebben betrekking op de deelname waarvoor je hebt ingeschreven. In het geval van annulering, voor welke reden dan ook, is het niet mogelijk om de betaling over te brengen naar een andere deelname. Uitzondering op dit beleid kunnen voor geen enkele reden gemaakt worden, ook niet de weersomstandigheden of persoonlijke noodsituaties.

*) alle prijzen zijn onder voorbehoud
sttropez2012
Cycloteam.nl St. Tropez 2012

Meld je aan via het onderstaande aanmeldingsformulier Gran Fondo Colnago Cogolin Golfe de Saint Tropez 2013

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Media – Gran Fondo Colnago 2011

 

advertenties