Transalp 2010 – Aankomst Fussen dag 0

Datum: 16-07-2010
Door: Christian

http://www.hotel-wiedemann.com/uploads/pics/fuessen_logo_150_cccccc_02.gif’s Ochtends met z’n allen in Rossum om 0500 aan de ontbijttafel waarna de laatste hand gelegd kon worden aan de teambus die de avond tevoren al nagenoeg compleet was ingepakt. Rond 0600 vertrek richting Dusseldorf waar we de TransAlp camper op konden halen. Deze reis verliep voorspoedig en rond half negen reden we een parkeerplaats vol mobiele sleurhutten op.
Na een lange dag vol file door vakantiedrukte, kwamen we rond 1900 eindelijk aan in Fussen. Bij een brandweerkazerne konden we de startbescheiden ophalen waarbij we tevens een grote sporttas vol sportvoeding/craft caps en zweethemden ontvingen.
De verblijfplaats voor de eerste avond is een kleine camperstaanplaats in Fussen een paar honderd meter verderop. Stefan verzorgde na het manouvreren van ons huis-op-wielen, vanavond op de valreep ook nog een pastamaaltijd, Ramon zorgde ondertussen voor een ‘logischere indeling’ van de bagage en voorraad 😉

Zojuist de weerberichten nog even nagelopen: onweer en hagel vanaf de middag rondom finishplaats Imst, extra motivatie dus om morgen wat eerder binnen te zijn!
Bij het schrijven van dit verslag ben ik inmiddels 20 keer gestoken door muggen (waarvan het er hier stikt!!) dus ga ik er snel mee stoppen..Morgenavond hopen we wat spannendere verhalen en foto’s te kunnen melden.

Bis morgen!

http://thethoughtherder.files.wordpress.com/2009/05/mosquito.jpg
Muggen!!!

advertenties