Dag 6 in de Dolomieten

Dag 6 in de Dolomieten

 

Dag zes stond in het teken van de voorbereiding op finaledag van zondag. ’S-morgens eerst de startnumers afgehaald, hetgeen voor Daan en Joop nog een hele tour was, want als je de door organisatie naar je huisadres toegezonden inschrijfbrief niet kunt tonen, moet je namelijk nog al wat extra formaliteiten verrichten. Daan, Leon en Joop deden vervolgens nog een korte training, welke bestond uit de beklimming van de Campolongo en vervolgens een afdaling naar de inschrijflocatie. Daar genoten zij van het mooie weer en tussendoor werd nog een pasta gegeten voor het stapelen van koolhydraten en wat gedronken. Dat het een zware beproefing wordt daarover is iedereen het eens. De rest van de groep koos daarom voor rust en deed tussendoor de boodschappen.

’S-avonds hadden Sabine en Wim weer een fantastische maaltijd klaargemaakt en werd na de controle van de fietsen vroeg het bed opgezocht.

 

Door de rust die iedereen had ingepland en de korte avond is het verslag met een dag vertraging op de site geplaatst. Wel werd op dag 6 nog een fotoshoot gemaakt van de mooie natuur in Dolomieten, waarbij als locatie werd gekozen voor een van de vele beekjes welke uit de bergen komen.

Ook werden nog enkele dames bereid gevonden onze teamkleding te showen, hetgeen vanzelfsprekend ook werd vastgelegd (zie foto’s bij dit verslag).

advertenties