Sponsors and Suppliers

logo-vdbc[1]VDBC is een allround internetbureau gespecialiseerd in websites, webshops, e-mail marketing, social media en zoekmachine optimalisatie. Ze maken succesvolle websites. Resultaatgericht, goed vindbaar en makkelijk zelf te beheren via een content management systeem (CMS). Ze opereren vanuit Rossum en bedienen zo klanten in de regio Zaltbommel en Den Bosch maar ook ver daarbuiten.

 

VanDoornGroepVan Doorn Groep is een breed inzetbare organisatie, die met goed op elkaar aansluitende activiteiten totaaloplossingen biedt bij de inrichting van een duurzame leefomgeving.

 

 

 

 

DukdalfRestaurant Dukdalf is gelegen aan een van de mooiste jachthavens van Nederland, Jachthaven De Brink. Een omgeving waar natuur, rust en ruimte voor recreatie aanwezig zijn. Restaurant Dukdalf biedt u een schitterend uitzicht op de haven in een sfeervolle omgeving met hoogstaande culinaire gerechten.

 

AllprintÉén groep met veel verschillende kwaliteiten; dát is de All Print Group. Zij verstaan hun vak en hebben volop ervaring in huis. Daar kunt u op rekenen. De essentie is het bedrukken van de meest uiteenlopende middelen. Van huisstijl, bedrijfskleding, trainingsmaterialen, een brochure, stickers en relatiegeschenken tot en met een originele uitnodiging: de All Print Group heeft alles in huis.

 

DeGoudenMolenPersoonlijke aandacht, kwaliteit en een vriendelijke behandeling staan hoog in het vaandel bij De Gouden Molen. ANWB Hotelkampioen worden van 2004 hadden ze niet verwacht, Bib Hotel vanaf 2007 tot heden en een Bib gourmand van de Michelin vanaf 2010 geeft aan dat de kwaliteit en prijs in zijn evenwicht zijn, 5 November 2012 hebben zij de Bib Gourmand voor de vierde keer weer in ontvangst mogen nemen, op 28 november de Bib hotel 2012. Het is voor De Gouden Molen nu dan ook zaak om het uitgesproken vertrouwen dat in hun gesteld is vast te houden.

advertenties