Our vision: Cycling for a living planet!

SONY DSC

Onze visie

Cycloteam streeft naar een bewustwording van de wereld waarin wij leven. Een samenleving waarbij het vanzelfsprekend is dat je rommel in de prullenbak beland en niet op straat. Cycloteam streeft naar een duurzame samenleving waarbij het natuurschoon op onze planeet in stand wordt gehouden en waarbij we trots kunnen zijn op onze bijdragen aan de samenleving. Cycling for a living planet! 

Our mission: Ride with Pride!

DSC03573

Onze missie.

Resultaten behalen vanuit onze kernwaarden. Sportiviteit, teambelang en gezelligheid staan voorop bij onze fietsbeleving. Zowel het Granfondoteam, het Raceteam als het Offroadteam hebben de missie om in iedere cyclosportieve (Granfondo), klassieker (Raceteam) of marathonwedstrijd (Offroadteam) deze kernwaarden uit te dragen. Cycloteam streeft om als community integraal actief te zijn binnen de drie fietsdisciplines op zowel recreatief als op professioneel niveau.

Cycloteam wil haar maatschappelijke betrokkenheid graag uitdragen, zodat sportieve kwaliteiten ingezet kunnen worden voor de kwaliteit van leven voor anderen. Door het steunen van het WNF en andere goede doelen wordt de gedachte uitgedragen dat er zuinig en bewust met onze leefomgeving moet worden omgegaan. Ride with Pride!

Our strategy: Global community

DSC03639

Onze Strategie.

Voor het behalen van de doelstellingen staat Cycloteam open voor iedereen die houdt van fietsen als sportieve lichamelijke inspanning. Op basis van jouw belangstelling, ambitie en mogelijkheden neem je deel aan wedstrijden, cyclo’s of recreatieve prestatietochten. Cycloteam ondersteunt binnen zijn mogelijkheden met kennis, ervaring, informatie en technische hulp en het organiseren van deelname aan activiteiten. Cycloteam transformeert van een lokaal initiatief naar een ‘global community’ waarin de ongekend grote verscheidenheid tussen mensen de verrijking is bij wat hen bindt: Ride with Pride, Cycling for a living planet! Hierdoor wordt het aantrekkelijk voor een grote groep liefhebbers lid te worden van Cycloteam, zodat iedereen op zijn of haar niveau deel kan nemen. Voor de deelname aan wedstrijden bouwt Cycloteam op een professionele wijze aan een groep ambassadeurs met beloftevolle renners, mannen en vrouwen, die deze kernwaarden uitdragen.

Door het organiseren en deelnemen aan jaarlijks georganiseerde trainingskampen, gezamenlijke cyclo’s , organisatie van verschillende wielerrondes/omlopen/toertochten, organisatie van baanclinics/mountainbikeclinics, ledendagen met workshops  en de uitgifte van een eigentijds wielermagazine, verwacht Cycloteam ook dat voldoende leden bereid blijven om ondersteuning te geven voorafgaand, tijdens en na het rijden van onze wedstrijden.

De maatschappelijke betrokkenheid die Cycloteam uitstraalt door middel van het steunen van het WNF en andere goede doelen dient te zorgen dat een grote groep zich identificeert en de kernwaarden uitdraagt, zodat er bewustwording optreedt richting een duurzame leefwereld.

our team

    All team

     

    advertenties